Datum

za 04 november 2023

Tijd

10:00 - 23:45

Kastanjehof 50 jaar jong

Een feestelijke dag waarop we met een heel leuk en gevarieerd programma stilstaan bij het feit dat de Kastanjehof 50 jaar bestaat. Het programma is als volgt:

Om 10 uur opent Bouke Arends, de burgemeester van het Westland de fototentoonstelling “50 jaar Kastanjehof”. Er wordt feestelijke muziek verzorgd door Muziekvereniging Gregorius en er is koffie met gebak. Iedereen is welkom bij deze opening.

Om 11 uur start Gregorius met een serie van drie (gratis) workshops Djembé van 30 minuten. Bij iedere workshop is er plaats voor 15 personen. Aanmelden is niet nodig. Iedereen is welkom om te komen trommelen, dus ouders kom gezellig met uw kinderen!

Om 14 uur is er een cabaret met gratis entrée verzorgd door Aletta Smits van Centrum Jeugd en Gezin over het Puberbrein. Er valt echt veel te lachen en voor ouders met opgroeiende kinderen passeren er volop herkenbare situaties de revue, dus u moet echt komen, anders heeft u wat gemist!

Om 16 uur verzorgen de Quizbrothers een gezellige pubquiz met natuurlijk muziekvragen maar ook vragen over de geschiedenis van de Kastanjehof en Kwintsheul. Deelname is ook weer kosteloos maar u moet wel zelf even een team samenstellen van 5 of 6 personen.

Om 18.30 uur start de winterbarbecue waarbij we plaats hebben voor 80 personen. Als entrée is er een gevarieerde visschotel. De Partygrillers gaan vervolgens voor u aan de slag om drie heerlijke gerechtjes te bereiden op de barbecue. Brood, dips en salades maken dit “hoofdgerecht” compleet. Ter afsluiting een kopje koffie met iets lekkers daarbij. De kosten voor deze barbecue zijn 35 euro inclusief een mooi optreden van het welbekende duo Komfort & Joy, dat tussen de diverse gangen de muziek zal verzorgen. De barbecue duurt tot ongeveer 21.45 uur. Na 22 uur is er vrije inloop, is het tijd voor nog een drankje en een hapje en spelen Komfort & Joy nog een aantal verzoeknummers.