Datum

za 23 maart 2024
Expired!

Tijd

20:00 - 22:00

Magisch lenteconcert

Met St. Gregorius muzikaal het voorjaar in

De lente staat weer voor de deur. De periode waarin de wereld weer vrolijk tot leven komt na de sombere wintermaanden. Dieren worden wakker uit hun winterslaap, de natuur komt weer tot bloei en de mensen kunnen steeds vaker genieten van een zonnestraal. Het voorjaar heeft iets magisch en wordt niet voor niets vaak als mooiste jaargetijde aangeduid.

Op zaterdag 23 maart viert muziekvereniging St. Gregorius het begin van de lente met een magisch concert. Alle afdelingen van de vereniging zullen de vitaliteit van het voorjaar op hun eigen manier ten gehore brengen.

Om te beginnen zal het startersorkest het publiek o.a. meenemen naar een gezellige dag in de dierentuin. Op de ritmes van de slagwerkgroep zal het moeilijk stilzitten blijven, maar dat is geen belemmering voor het harmonieorkest om verder te gaan met een rustige wandeling in een bloeiende kloostertuin. Tot slot staat nog een dagje in ’s lands bekendste pretpark op het programma.

Benieuwd hoe deze lentetaferelen als muziek in de oren zullen klinken? U bent van harte uitgenodigd om het die zaterdagavond te ervaren in dorpshuis De Kastanjehof. Aanvang van het concert is om 20:00 uur en vanaf 19:40 uur kan er onder het genot van een drankje al een plek in de zaal worden gezocht.

De toegang is gratis, maar een bijdrage aan de deurcollecte na afloop zal zeer op prijs worden gesteld.