Datum

zo 26 november 2023
Expired!

Tijd

14:00 - 19:00

Open Podium

Programma open podium:
14.00 uur Pop-Rock formatie The Flow
14.30 uur Vocal Group FEM
15.10 uur Mathijs van der Knaap en Ruud Nieuwkerk
15.50 uur De band Big Spark
16.30 uur Jos en Ada Koene
17.00 uur Jasper van Wingerde en Fokke Openty
17.40 uur Pop-Rock formatie The Flow

Locatie:        Kastanjehof
Datum:         26 november 2023
zaal open     13.30 uur
aanvang       14.00 uur
entree          GRATIS
einde            rond 19.00 uur

Wil je de volgende keer meedoen met het openpodium hou dan onze website in de gaten. Heb je vragen stuur dan een berichtje naar openpodium@partycentrum-kastanjehof.nl

Wateringse Pop-Rock formatie The Flow is een 8 mans/vrouw formatie en bestaat nu ongeveer 15 jaar. Alle bandleden komen uit het Westland en hebben, voordat de band werd opgericht, veel muzikale ervaring in andere bands. De stijl die zij spelen is pop-rock, variërend van Led-Zeppelin en Metallica tot Anouk en Ilse de Lange. Het repertoire is een variatie van muziekstijlen vanuit de jaren 70 tot hedendaags. De afgelopen jaren heeft de band regelmatig opgetreden in de regio en waren vorig jaar nog te zien en te horen tijdens Koningsdag in het Hofpark in Wateringen.

Vocal Group FEM bestaat uit 5 dames en muzikale leider Sebastiaan Philippa. Het repertoire bestaat uit meerstemmige ballads en musicals in de Nederlandse en Engelse taal. Het kwintet vindt meerstemmig zingen leuker en uitdagender.

Mathijs van der Knaap en Ruud Nieuwkerk kennen elkaar nu zo’n 8,5 jaar. Mathijs was bassist in de band Brutal Bastards en Ruud zanger in coverband Frantix en daarna The Ridge. Deze bands bestaan helaas niet meer, maar de muzikale kriebel is bij allebei altijd gebleven. Ruud en Mathijs spelen al geruime tijd samen. Mathijs speelt nu akoestische gitaar, en Ruud zingt. Ze treden voor het eerst samen op in het Kastanjehof, een primeur! De muziek is een mix van rockklassiekers van de afgelopen decennia, tot meer recente top40 hits. Allemaal covers, maar sommigen in een iets ander jasje dan je zou verwachten. Dit is een primeur, want dit wordt ons eerste podium samen. 

De band Big Spark (voorheen Searching) is gevormd tijdens de allereerste sessie van Meesterwerk muziek Westland in november 2021. Nooit eerder hadden Jan Heemskerk, Jan van de Valk, Jan van Wingerden en Rob Willemsen elkaar ontmoet. In dit project was het de bedoeling gedurende 12 weken een aantal nummers te gaan repeteren onder begeleiding van een bandcoach. Gezamenlijk werd een kleine setlist samengesteld bestaande uit nummers van de Dijk, The Kinks, the Rolling Stones en meer. Alle bandleden hebben ruime ervaring in de muziek en hebben reeds eerder in verschillende bands gespeeld en opgetreden. Leuk detail alle Jannen spelen gitaar.

Jos en Ada Koene zingen al hun hele leven. Ada zingt in diverse koren, projecten, musicals en in de opera Turandot die door Dario Fo was georganiseerd. Jos zong met zijn broers en zussen rond de eettafel thuis. Jos is zich veel later serieuzer met muziek bezig gaan houden en heeft les gehad in blues harp. Jos en Ada brengen blues nummers en wat nummers uit de 60’s en 70’s ten gehore met en zonder blues harp.

Jasper van Wingerde (17) en Fokke Openty (74) vormen een duo. Ze kennen elkaar al heel erg lang, maar we hebben nog nooit in het openbaar samen gespeeld, een echt primeur dus! Ze spelen een leuke mix van oude en nieuwe muziek.