zondag 8 november open podium

Na het uitstel door het corons virus is het eindelijk zover het open podium gaat van start.

Op zondagmiddag 8 november is de eerste keer dat we het open podium organiseren voor Westlands talent en hun bewonderaars.

 

Het open podium biedt jong en oud, ervaren en onervaren muzikanten en podiumkunstenaars de gelegenheid een optreden te geven voor familie, vrienden en belangstellenden. 

Loek Broch, Hans van der Wetering en Frank Hollaar organiseren dit evenement en hopen op grote belangstelling van artiesten en liefhebbers. Frank Hollaar, zelf ervaren gitarist en bijna wekelijks op een podium te zien met zijn band Dann Hill, is erg enthousiast over het idee. ‘Ik kan me mijn eerste optredens nog wel herinneren, ook tijdens talentenjachten of open podia ergens in een schuurtje of feestzaaltje. Fantastisch was dat, de spanning, de kick, de adrenaline. En nog steeds werkt dat verslavend, vandaar ook dat ik nog altijd met even veel overgave, energie en plezier op het podium sta. Goed kunnen spelen is één, maar echt iets overbrengen is een heel ander verhaal. Dan moet je het beleven en voelen!”    

Voor het open podium kunnen muzikanten en andere beoefenaars van podiumkunsten zich van tevoren melden bij de organisatie, die de aanmeldingen in een leuk programma vertaalt. Loek Broch, organisator en bestuurslid van De Kastanjehof zegt daarover: “Het is de bedoeling dat we een leuk programma van verschillende artiesten in elkaar kunnen draaien op basis van de aanmeldingen vooraf. We proberen daar waar mogelijk ook combinaties te maken, want het kan best zijn dat iemand nog geen eigen band heeft, maar wel graag een keer met een band of een zanger of zangeres zou willen spelen. Wij kijken dan of we gelegenheidsformaties kunnen maken en het zou natuurlijk schitterend zijn als het open podium ook tot ontstaan van nieuwe bands zou leiden. Maar primair is het natuurlijk de bedoeling dat de artiesten gewoon een toffe middag hebben en hun familie en vrienden kunnen verassen met hun podiumkunsten”.  

Aanmelden voor of vragen stellen kan via het e-mailadres
openpodium@partycentrum-kastanjehof.nl