UITGETUINT zaterdag 3 maart

 In Zakelijk

gezellige LIVE muziek- dansavond met medewerking van de band Uitgetuint.
zaterdag 3 maart 2018, voorverkoop: Loek Broch, 06-57526443; Marian Berendse, 0174295078; of aan de bar van de Kastanjehof.
entree  € 5,-      inclusief 1 koffie / thee
aanvang 21:00 uur, zaal open 20:30 uur

Uitgetuint is een band die zijn naam eer aan doet. De 7 koppige formatie bestaat voor het merendeel uit geboren en getogen Westlandse (ex-)tuinders en een paar muzikanten, die nauwe banden hebben met en in het Westland. Was ballen racen, sla steken, bloemenbossen voor die uitgetuinde tuinders hun dagelijks werk, nu bestaat hun tijd voornamelijk in het kraken van muzikale noten. En de niet tuinders laten zich hier graag in meetuinen.

Uitgetuint (met een knipoog naar de t, die staat voor eigenzinnigheid) speelt covers, maar is geen coverband. Alle nummers krijgen een eigen sound. Het repertoire is zeer gevarieerd en beslaat muziek uit de jaren 60 tot en met heden. Van the Shadows, Van Morrison, the Eagles, George Ezra tot de Dijk, zelfs een paar eigen nummers is de band rijk. Bij alles staat het plezier voorop: tussen de bandleden zelf en natuurlijk bij u, het publiek.

 Rock and Roll, Blues of Pop, Engels of Nederlands, ballade, scherts of een dans:

 Uitgetuint biedt u de unieke kans ……

 tot een heerlijk ontspannen avondje uit!