Multifunctionele zalen
De Kastanjehof is niet alleen een gezellig dorpshuis voor de bewoners van Kwintsheul en omstreken. Het is ook een partycentrum met fijne multifunctionele zalen waar iedereen uit de wijde omgeving welkom is om een feest te komen vieren. De Druivenzaal en de Grote Zaal zijn twee gezellige zalen op de begane grond en zijn zeker ook geschikt voor grotere gezelschappen. In de Grote Zaal is een klein podium en een flinke bar waaromheen van alles kan worden georganiseerd. De zalen kunnen desgewenst bij elkaar worden gevoegd voor nog meer ruimte. Door middel van een scheidingswand kunnen de zalen ook zo nodig weer kleiner gemaakt worden en dus kun je ook één van de twee ruimten reserveren.

Feesten en bijeenkomsten
Je kunt er terecht voor allerlei feesten en bijeenkomsten, of het nu een verjaardag is, een bruiloft, een zilveren of gouden huwelijk of wat je maar wilt. Zo worden onze benedenzalen ook regelmatig gebruikt voor een condoleance bijeenkomst.

Maatwerk is mogelijk
Wij denken graag met je mee over het feest of de bijeenkomst die je wilt organiseren en zullen uiteraard onze uiterste best doen om rekening te houden met jouw specifieke wensen rondom de catering, muziek of andere zaken.

Contact
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die er zijn, neem dan contact op met onze bedrijfsleider.