Op zoek naar de perfecte locatie voor je feest of andere bijeenkomst
De zoektocht naar een geschikte gelegenheid voor je feest, vergadering, condoleance na een begrafenis of andere bijeenkomst kan best ingewikkeld zijn. Je zoekt een locatie waar veel mogelijk is en waar men met je meedenkt. Waar kwaliteit geleverd wordt en het personeel zich helemaal inzet voor jouw festiviteit.

Welkom bij dorpshuis en partycentrum Kastanjehof
Onze zalen zijn geschikt voor allerlei soorten festiviteiten zoals bruiloften, verjaardagen en jubilea, maar ook voor vergaderingen en andere bijeenkomsten. Wij denken graag met je mee om jouw evenement tot een succes te maken en leveren kwaliteit en service van de hoogste standaard. Ons team zet zich voor 100% in om jouw evenement tot een onvergetelijke ervaring te maken! Neem gerust contact op met onze bedrijfsleider om te bespreken hoe wij je kunnen helpen.

Vaste huurders
We zorgen niet alleen voor zaalverhuur en catering, in de Kastanjehof vinden ook tal van andere activiteiten plaats. Zo bieden wij onderdak aan een aantal vaste huurders op maatschappelijk en cultureel vlak, ieder met hun eigen activiteiten. Kijk voor hun activiteiten op de agenda.

Eigen evenementen
Met regelmaat organiseren wij zelf een aantrekkelijke evenement op cultureel gebied : muziek (befaamd zijn bijvoorbeeld de Lazy Sunday Hours op zondagmiddagen), filmhuis, theater, lezingen, exposities, de jaarlijkse Dodenherdenking, etc. Houd hiervoor onze evenementen agenda in de gaten!

Vrienden en zo..
Behalve op onze vaste huurders, kunnen we ook bouwen op onze vrienden en sponsors. Met regelmaat brengen we een nieuwsbrief uit, waarmee we onze wederwaardigheden en programmering aan een grote groep belangstellenden bekend maken. Ook de Nieuwsbrief ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@partycentrum-kastanjehof.nl. Nog meer weten over de Kastanjehof? Raadpleeg dan ons jaarverslag!