Datum

vr - za 05 - 06 april 2024
Expired!

Tijd

19:00 - 13:00

Kinderkleding- en speelgoedbeurs

Op vrijdagavond 5 april tussen 19.00 en 20.30 uur en op zaterdag 6 april tussen 11.00 en 13.00 uur organiseert de Kastanjehof weer een tweedehands kleding- en speelgoedbeurs. Een heel goede gelegenheid om kwalitatief goede tweedehands kleding en speelgoed te kopen voor echt kleine prijsjes! Er is kinderkleding in alle maten beschikbaar maar ook voor volwassenen is er genoeg keuze in leuke kleding.

De entree is gratis. De kleding wordt overzichtelijk uitgestald op tafels en rekken en de maten staan duidelijk aangegeven. Ook het speelgoed ligt keurig gerangschikt bij elkaar. Bij de kassa kun je de gekochte kleding afrekenen en er kan ook gepind worden. Een deel van de opbrengst is bestemd voor de Kastanjehof.

Nog enkele praktische punten over de organisatie:
– De personen die de tweedehands kleding of speelgoed inbrengen voorzien de artikelen van een etiket met hun verkoopnummer en verkoopbedrag en leveren hun spullen vóór aanvang van de beurs in.
– Het is belangrijk dat geïnteresseerde kopers de prijsstickers op de kleding laten zitten. Op deze sticker staat ook het nummer van de verkoper. Zonder sticker kan een kledingstuk niet verkocht worden.
– Na de beurs zijn er altijd artikelen die niet verkocht zijn. Aan alle inbrengers wordt gevraagd of zij de niet verkochte spullen terug willen of dat deze, via de Kastanjehof, geschonken mogen worden aan een goed doel.

Heeft u interesse om kleding of speelgoed in te brengen of wilt u meer informatie mail dan naar beurs@partycentrum-kastanjehof.nl.

Urenschema

Vrijdag

19.00 - 20.30
kledingbeurs

Zaterdag

11.00 - 13.00
kledingbeurs