Datum

zo 18 februari 2024
Expired!

Tijd

15:00 - 18:00

Lazy Sunday Hours Try-ouD

Try-ouD is een cover – band met nummers vanaf de zestiger jaren tot nu. Ze spelen een combinatie van ROCK, BLUES & POP, zoals: Golden Earring, The Doors, ZZ top, Rolling Stones, Madness, Jimmie Hendrix, De Dijk, U2, Santana, Fleetwood Mac, Pearl Jam, Joe Bonamassa enz.

Try–ouD bestaat nu ruim 25 jaar. In 1995 ontstond de band Try–ouD, voornamelijk dorpsgenoten uit de Lier en bestond uit de zanger Rob Wennekers, drummer Anton vd Marel, bassist Huib Portier en twee gitaristen Toon van Vliet en Ger Wennekers. Ons eerste optreden was in de lokale kroeg van de Lier, de Doors in 1996 en we moesten toen ineens een naam verzinnen. Wij zagen het eerste optreden meer als een try-out.  In dat jaar 1996 kwam er een vriend bij als saxofonist Dick Koornneef en nog een broer (van de drummer) als geluidsman Nico vd Marel. Na diverse optredens op feesten en in kroegen speelde in 1998 de band  “BILLY  the  KID”  in het “na-programma“ van  Try–ouD in het Teejater in Naaldwijk. In 1999 ons “topjaar” hadden we maar liefst 16 optredens !

Onze hoogtepunten van 2016  waren het optreden op de WOS t.v. in het  programma “covers” en natuurlijk het spelen op “Dijkrock”, het laatste openlucht festival in Maasdijk aan de Nolweg.

Door Corona hebben we, net als iedereen, een paar jaar stil gelegen, met uitzondering van een opgenomen optreden in een studio. Deze opnames zijn uitgezonden op een groot scherm tijdens de “Bradelierweek” in 2021. Het nummer “Bakerstreet” is daarna ook regelmatig te zien geweest op de WOS. We oefenen (bijna) elke week, in het “Praethuis”, een super oefenruimte bij Anton onze drummer. Al met al is Try –ouD vooral een gezellige band, die veel plezier beleeft aan het samen muziek maken en natuurlijk het liefst voor een gezellig publiek!

Try-ouD bestaat uit:
Nico v.d. Marel         Geluid  &  licht
Dick Koornneef        Saxofoon,
Anton v.d. Marel       Drums,
Len Kramer               Bass & Backing vocals,
Rien van Rijn            Solo, Gitaar
Ger Wennekers        Zang & Gitaar

Locatie:        Kastanjehof
Datum:         18 februari 2024
Aanvang:      15.00 uur, zaal open om 14.30 uur
Entree:         € 7,50
Aanmelden: lazysundayhours@partycentrum-kastanjehof.nl

Programma 2023 / 2024
3 maart               OVERSIZED
17 maart             JUST4FUN
31 maart            BIG SPARK
28 april               AFTER MIDNIGHT