Datum

zo 02 juni 2024
Expired!

Tijd

13:00 - 16:00

Ontdek ‘Rondje de Heul’!

RONDJE DE HEUL is een initiatief van OMNI vereniging Quintus, Scouting Kwintsheul, de Historische Druivenkwekerij de Sonnehoeck en de Kastanjehof.

Op zondag 2 juni organiseren we tussen 13 en 16 uur een feestelijke fiets- en wandeltocht door Kwintsheul en omgeving langs de bovenstaande hotspots. Er vaart zelfs een Westlandse schuit op de route!

Hoe werkt Rondje de Heul? Het is een stempeltocht voor jong en oud met vermakelijke tussenstops waarvan je zelf de route bepaalt. Haal je stempelkaart van te voren op bij één van de aangegeven locaties. Bij inlevering van een volle stempelkaart kun je deze middag wat lekkers ophalen op het plein bij het Kwintrum.  Wij wensen jullie heel veel plezier!

Programma bij Kastanjehof op zondag 2 juni, 13.00 tot 16.00 uur
Tijdens Rondje de Heul nodigen we je graag uit om langs te komen bij de Kastanjehof. Buiten staat een workshop djembé/samba op het programma verzorgd door de muziekvereniging Gregorius, terwijl binnen een geweldig Country/Bluegrassbandje optreedt. Kinderen kunnen onder begeleiding een vogelhuisje timmeren of een stokpaardje knutselen om mee naar huis te nemen. En natuurlijk staat er die middag thee, koffie en limonade voor je klaar. Kom gezellig langs!